KEBAB CORNER STEENWIJK

KEBAB CORNER STEENWIJK Voor de lekkerste kebab kom je bij de Kebab Corner!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 579 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebab Corner Steenwijk. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 7:59 Eten was goed....bezorgtijd wat langer volgende keer gewoon half uurtje eerder bestellen in de drukke periode
28 jul 2022 om 20:59 Wat ik jammer vind dat alles in 1 bakje zat. Vorige keer zat de sla in een apart bakje. Nu patat weer slap.
28 jul 2022 om 9:14 Was goed warm super snel geleverd en we hebben lekker gegeten :)
21 jul 2022 om 20:27 Het eten was niet te kouwen en heb totaal 2.5 uur moeten wachten voor het bezorgd werd. Na 1.5 ben ik gaam bellen en zijden ze met een kwartier is het eten bij u dit gebeurde tot 3 x toe met het excuus het is warm. Tja ik bestel er niet weer
21 jul 2022 om 19:07 pizza's niet lekker, keiharde randen . Kapsalon dóner waren wel lekker.
9 jul 2022 om 19:15 De bezorging was top! Mooi op tijd geleverd. De shoarma was behoorlijk droog, de ui, paprika en champignons moest je met een vergrootglas zoeken. De patat was klef en slap. De volgende keer toch maar ergens anders bestellen
7 jul 2022 om 19:57 Heerlijk gegeten. Wat een verbetering dat de sla nu apart in een bakje zit.Vlees en patat nu ook heerlijk warm. Prima
4 jul 2022 om 4:00 Zeer vriendelijke bezorger. Gebracht binnen de tijd Eten was lekker en op goede temperatuur
3 jul 2022 om 19:14 Ik heb één sousje gemist maar verder alles prima
1 jul 2022 om 21:34 Bezorging al te laat. Eten was enerzijds lauw en anderzijds niet gaar. Bestelling was niet compleet en de geleverde knoflooksaus was als water zo dun. Kortom ronduit niet best.
23 jun 2022 om 21:37 Het eten was koud helaas
17 jun 2022 om 19:01 Eten was lekker. Bezorger heeft niet aangebeld maar het eten voor de deur gezet. Ik vond het 8 minuten later omdat ik toevallig op mijn video deurbel keek en zag dat de bezorger er gestaan had. Wellicht heeft hij niet goed op de knop gedrukt.